ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ HIP HOP/BREAKDANCE 2022

Το Battle of The Year Balkans γιορτάζει 19 χρόνια ζωής στην Ελλάδα! Η αναγνώριση από την Ολυμπιακή Επιτροπή ως άθλημα που θα συμπεριληφθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024 αυξάνει την ενασχόληση των νέων με το breakdance σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) χωρητικότητας 1200 θεατών. Το Σάββατο 7 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο ομαδικός διαγωνισμός breakdance για την ανάδειξη της καλύτερης ομάδας των Βαλκανίων η οποία θα μας εκπροσωπήσει στο παγκόσμιο διαγωνισμό στην Ιαπωνία. Επίσης θα πραγματοποιηθεί ο ομαδικός διαγωνισμός για παιδιά μέχρι 15 ετών, σόλο διαγωνισμοί για να αναδείξουμε αντίστοιχα το καλύτερο αγόρι (b-boy) και κορίτσι (b-girl) καθώς και baby battle για ηλικίες μέχρι 12 ετών.      

                                                                                                           

Την ίδια ήμερα θα πραγματοποιηθεί και ο διαγωνισμός streetdance χορογραφίας με τον τίτλο Bounce Street Dance Contest για την ανάδειξη της καλύτερης ομάδας η οποία θα μας εκπροσωπήσει στο παγκόσμιο διαγωνισμό στην Ιταλία.     

Συνολικά 6 διεθνής χορευτές θα έρθουν για να κρίνουν τους διαγωνισμούς. Για πρώτη φορά επισκέπτεται την Ελλάδα ο παγκόσμιος πρωταθλητής breaking και μέλος των Red Βull BC One All Stars Victor από Αμερική. Σε συνεργασία με το Γερμανικό Ινστιτούτο 3 βασικά μέλη οι Vartan, Robozee, Luwam Russom των παγκόσμιων πρωταθλητών Flying Steps έρχονται στη Θεσσαλονίκη. Τέλος από την Νότιο Κορέα ο Issue με το ιδιαίτερο χορευτικό στυλ επηρεασμένο από τις πολεμικές τέχνες και ο Γάλλος P-Lock θεωρείται από τους θρύλους του Locking.                                                                                         

Τις ημέρες του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις  που θα  περιλαμβάνουν:

  • Extra διαγωνισμοί ( breakdance junior choreography category , 1vs 1 bgirl battle, 1 vs 1 bboy battle)
  • Warm up & after show parties
  • Market area
  • Hiphop / Breakdance workshops

Περισσότερες πληροφορίες στο  www.battleoftheyear.gr & www.bounce.com.gr. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο greecebookings@yahoo.com

B.O.T.Y. Balkans Headoffice

Aristeidou Apostolos

P.P.Germanou 6

54622

Thessaloniki/Greece

Phone/Fax:+302310543858

Mobile:+306945301825